SØGER DU UDFORDRINGER

Shoulders er altid på udkig efter talentfulde, løsningsorienterede og engagerede medarbejdere. Så hvis du har lyst til at arbejde i en dynamisk virksomhed, der prioriterer faglighed, nytænkning og kvalitet, er Shoulders det rigtige sted for dig.

Vi er en virksomhed, som sætter stor pris på vores medarbejdere, der alle er fagligt dygtige, formår at samarbejde, og opnår gode og konstruktive resultater i fællesskab.

Derfor er vi hos Shoulders meget bevidste om at skabe gode forhold for vores medarbejdere. Forhold hvor de trives, har mulighed for at blive udfordret og udvikle sig både fagligt og personligt.

Vi har fokus på at levere de bedste resultater og kontinuerligt tilegne den nyeste viden. Derfor søger vi både folk med erfaring fra bygge- og anlægsbranchen (især projektledere, byggeledere og formænd) samt nyuddannede, der har lyst til at blive udfordret. Som nyuddannet har du stor mulighed for at præge din faglige udvikling og vokse i takt med dine opgaver og ansvarsområder.

INTERESSERET?

Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning. Du er velkommen til at tage et kig rundt på hjemmesiden for at blive klogere på Shoulders som en mulig kommende arbejdsplads.

Vi søger med jævne mellemrum profiler inden for jobkategorier som projektledere, byggeledere, formænd og maskinførere og håndfolk.

Vi gemmer din ansøgning og CV i vores database op til 6 måneder.

Du kan sende en uopfordret ansøgning her.